Hoppa till det huvudsakliga innehållet

FOLDZILLA FAQ - Vanliga frågor


Montering och demontering

Krävs det hjälpmedel som sax eller lim för monteringen?

Hela FOLDZILLA-sortimentet bygger på ett genomtänkt, okomplicerat vik- och instickssystem. Det behövs inga hjälpmedel för montering.

Är monteringen komplicerad?

Vi står för användarvänlighet. Alla medlemmar i vårt sortiment kan monteras och demonteras snabbt och enkelt med hjälp av vår monteringsanvisning. Allt du behöver göra är att vika de enskilda delarna och sätta ihop dem.

Hjälp, jag har tappat bort monteringsanvisningen. Vad kan jag göra?

Om du inte längre kan hitta din monteringsanvisning kan du ladda ner och skriva ut en ny guide på respektive produktsida.

Vilka alternativ erbjuder FOLDZILLA för egen design?

FOLDZILLA öppnar alla dörrar för din kreativitet. Du kan till exempel måla elementen med fingerfärger, kritor och tuschpennor, klistra klistermärken på dem eller iscensätta dem med en ljuskedja.

Vad kan jag göra med artikeln när jag inte behöver den för tillfället?

De flesta FOLDZILLA-produkter kan fällas ihop eller demonteras så att du enkelt kan stuva undan dem.


Material och skötsel

Kan kartong verkligen vara stabilt?

Kartong är ett mycket robust material. Det var länge sedan det endast användes för förpackningar. Numera används det även i till exempel för mässinredningar.

Hur hållbara är era produkter?

Vi satsar på beständighet. Alla våra kvalitetsartiklar är konstruerats för många års användning.

Hur stabila är konstruktionerna av kartong?

Du kommer att bli förvånad över hur motståndskraftiga våra produkter är. Var och en av dem har noggrant designats, testats i stor omfattning och ändamålsenligt och framgångsrikt utsatts för olika påfrestningar. Dessutom testas och certifieras våra leksaker av DEKRA.

Vad händer om materialet blir blött?

Har du spillt vatten eller andra vätskor? Inga problem. Så länge vätan inte ökas kontinuerligt eller är permanent kan skadan lätt åtgärdas. Torka snabbt av den fuktiga ytan, låt den torka väl och utför ett stabilitetstest innan du använder den igen.

Hur kan jag rengöra min produkt?

Smuts och avlagringar kan enkelt tas bort med en torr till lätt fuktig, mjuk duk. För att undvika skador bör du absolut avstå från att använda skarpa eller aggressiva rengöringsmedel.

Kan produkterna även användas utomhus?

Du kan enkelt ta med dig din FOLDZILLA-höjdpunkt ut i det fria. Om du skyddar den mot permanent fukt, inklusive stillastående vatten eller regn, bör ingenting hända.


Leksak

Vilka är åldersrekommendationerna?

Eftersom mindre delar kan rivas av och sväljas är leksakerna från vårt sortiment endast lämpliga för barn från och med 3 års ålder.

Är dina leksaker säkra?

Hos oss kommer alltid säkerheten först. Alla våra leksaker är ofarliga, DEKRA-testade och uppfyller standarden DIN EN 71.


Hållbarhet

Hur lämnar jag FOLDZILLA-produkterna till avfallshantering?

Medlemmarna i FOLDZIALLA-familjen kan alla återvinnas. Du kan helt enkelt slänga dem i pappersavfallet.

Vilka ämnen använder ni för produktionen?

Hela vårt sortiment består av högkvalitativa material. Vi använder slitstark dubbel wellpapp, FSC®-certifierad kartong och GREENGUARD GOLD-certifierat bläck. Vi använder varken plast eller mjukgörare och tillverkar i enlighet med REACH.

Var producerar FOLDZILLA?

Hela vårt sortiment är Made in Berlin.

Är era produkter hållbara?

Hållbarhet är en viktig del av vår anda. Därför fokuserar vi på miljömedvetna klimatneutrala processer (genom kvittning), återvinningsbara material och enkel, kompakt transport och använder 100 % grön el.