Hoppa till det huvudsakliga innehållet

FOLDZILLA CASHBACK-KAMPANJ

Få 150 kr tillbaka för dina bilder och videor!

Din inspiration kommer att belönas av oss: Dela din FOLDZILLA-produkt med resten av världen och ta ett foto och en video av den. När den publiceras får du 150 kr tillbaka på ditt inköpspris.

På FOLDZILLA älskar vi bilder och letar efter riktig inspiration från våra kunder. Oavsett om det är hemma hos dig eller på kontoret, inspirera resten av världen med ditt foto och din video att komma med kreativa idéer. Ju bättre din bild är, desto större chans har du att vi publicerar den och att du får tillbaka 150 kr av oss.

Så här enkelt är det:

Skicka oss ett tilltalande foto och video av din nya FOLDZILLA-produkt. Före och efter jämförelser och videoinspelningar av montering/limning av våra produkter är särskilt intressanta som inspiration. Det finns två sätt att förse oss med bilder/videor, via formulär. Du kan ta reda på mer om detta nedan.

Krav och tips:

Visa FOLDZILLA-produkten med hjälp av bildavsnitt och perspektiv på ett så intressant och tilltalande sätt som möjligt. Produkten ska vara lätt att känna igen men ändå visas i rummet med bakgrund/stämning/rumsdel.

Beakta följande när du skickar in:

Ju bättre din bild är, desto större chans har du att vi publicerar den och att du får tillbaka 150 kr av oss. Men oroa dig inte, du behöver inte vara proffs eller äga en kamera. Du kan också ta mycket bra bilder och spela in videor med din mobiltelefon.

Viktigt: Förutsättning när det gäller storlek: foton minst 1080 x 1080 pixlar och videor minst 1920 x 1080 pixlar.

Här är några fler allmänna tips:

  • Var uppmärksam på bra ljus: Använd dagsljuset och låt dina rum lysa.
  • Använd inte blixt: Så förhindrar du oönskade reflektioner.
  • Beakta integritet: Visa bara vad du själv vill se på internet.
  • Inspirera med din stil: Visa oss din stil när den är som bäst och inspirera vår community.

Det är bara att sätta igång! Var med, inspirera andra och få tillbaka 150 kr!

Som redan nämnts: Det finns flera möjligheter att förse oss med din bild och video. Genom att ladda upp via formuläret, We-Transfer.

Skicka foto och video via formuläret

1. Dina uppgifter för beställningen
Du hittar ditt beställnings-ID i order- och leveransbekräftelsen (till exempel #FZSE00001234)
2. Ladda upp foto och video
Ladda upp fil
— eller dela din fillänk (Dropbox, WeTransfer, …) —
Varför valde du just den här produkten? Vad är ditt personliga inredningstips för vår Community?

Länk för filer över 35 MB

Har du skapat en längre video (till exempel av monteringen/limningen)? Bra! Ange nedladdningslänken i kommentarsfältet eller skicka oss filen/filerna till exempel via We-Transfer. Det är viktigt här att du skickar oss ditt order-ID (till exempel #FZSE00001234) som ett meddelande så att vi kan tilldela videon.